Frukostmöte: Hur kan visualiseringsteknik stärka din verksamhet?

Välkommen på frukostmöte: Hur kan visualiseringsteknik stärka din verksamhet?

Nina Lemon och Amanda Sundberg från RISE Interactive Norrköping ger en inblick i studions arbete och bjuder upp till diskussion om hur vi kan samverka för att stärka era verksamheter.

Vi ger exempel på tidigare projekt där visualiseringsteknik effektiviserat processer, bidragit till bättre arbetsmiljö, gett insyn i komplicerade modeller och system, och skapat bättre kundupplevelser. Vi kommer bland annat att visa hur vi hjälpte Storbildsfabriken i Linköping med ett digitalt showroom för att minska deras miljöpåverkan och göra deras kundupplevelse större samtidigt som deras kostnader minskade. Ett andra exempel kommer ifrån Toyota i Mjölby där vi löste deras problem med arbetsmiljön för truckförare genom att montera kamera och bildskärm på deras truckar innan leverans till kund.

RISE Interactive C-Studio är baserad i Norrköping. I ett team av människor från många olika kunskapsområden arbetar vi med projektbaserad tillämpad forskning inom många olika områden såsom information- och geovisualisering, interaktionsdesign, processdesign, Agumented Reality och Virtual Reality. I vårt arbete samverkar vi tillsammans med både stora och små aktörer från en mängd olika branscher.

Våra projekt drivs av visionen att bidra med nytta och mervärde för samhället och att främja meningsfull och hållbar digitalisering.

Vi vill gärna göra fler utvecklingsprojekt ihop med företag inom gröna näringar. Har du något problem eller någon idé som vi skulle kunna hjälpa till att lösa/förverkliga? Kom gärna med den, så tar vi en diskussion!

Varmt välkommen!

Tid: Fredag 13 oktober kl 08:00-09:00, frukost serveras från kl 07:30
Plats: Lokal Slätten, Vreta Kluster, Klustervägen 11

Meddela eventuella önskemål om specialkost vid anmälan.

Anmäl dig här senast 9/10

Detaljer

Startar 2017-10-13

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

eu logo