Östgötamässan Häst – Jakt – Lantliv

Östgötamässan Häst – Jakt – Lantliv
16 - 17 september är det dags igen! Välkommen som besökare eller utställare på mässan för alla som gillar hästsport, jakt, lantliv, och allt som hör till
.

I år gör vi mässan större och mer attraktiv. Ett femtiotal aktiviteter finns att lyssna och lära av, testa eller engagera sig i. Bland annat kommer hundtränaren, instruktören, föreläsaren och problemlösaren Peter Ekeström dela med sig av sina erfarenheter under seminariet ”Signaler - Hundens språk”. Vi lär våra hundar att förstå oss men ofta handlar det om ett språk som vi bestämmer över, istället för att vi lär oss att se deras signaler, förstå dem och använda dem när vi kommunicerar med våra hundar för att vara tydliga. Ett annat intressant och inspirerande seminarium är riktat mot dig som ska köpa eller sälja hästar. Sissi Lilja driver sedan många år utbildning av ryttare och hästar på gården Sundby utanför Mantorp. Sissi, med sin stora passion för hästar, har vigt hela sitt liv åt just ridutbildning.

Detta och mycket, mycket mer finns att inspireras av under helgen.
Se hela programmet här: http://ostgotamassa.se/program-steg-1/

Vill du som företag synas?
Östgötamässan attraherar en köpstark publik i alla åldrar och är en mötesplats för såväl regionala som lokala företag, företagsledare och partners. Nu finns fler möjligheter till marknadsföring utåt, för representation och kundvård och för möten mellan företag och slutkund. 

På Östgötamässans hemsida http://ostgotamassa.se/broschyr-ostgotamassan/ ser du olika monteralternativ. Har du andra förslag på hur ni vill profileras – Låt oss diskutera fram ett upplägg!

Tid: 16-17 september 2017

Plats: Vretagymnasiet

pdfBroschyr Östgötamassan

www.ostgotamassan.se

Detaljer

Startar 2017-09-16

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

eu logo