AgriOpt

AgriOpt AB är ett startup-bolag inom AgTech med visionen att effektivisera lantbruket genom att kombinera lantbrukarnas erfarenheter med stora mängder lantbruksdata, artificiell intelligens och avancerade algoritmer från storskalig optimering. Vårt mål är att tillhandahålla användarvänliga, pålitliga och effektiva mjukvaruverktyg som hjälper lantbrukaren att öka avkastningen och kvalitén på sina skördar, samtidigt som kostnader för insatsmedel och den negativa miljö- och klimatpåverkan minskas.

Våra mjukvaruverktyg kommer skapa mervärde och nytta för flera led i lantbruksbranschen, från den enskilde lantbrukaren och lantbruksrådgivarföretag till avancerade teknik- och dataföretag!

Titta gärna in på vår hemsida www.agriopt.se eller kontakta oss via telefon eller e-mail om ni är intresserade av vad vi gör!

Kontakt

Isak Nielsen
073-036 03 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Adress

AgriOpt AB
Flexkontor, Klustervägen 13
590 76 Vreta Kloster, Vån.1

www.agriopt.se

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.