Ronaldo's

Ronaldos

”På Ronaldo´s bakar vi matbröd av surdeg på äkta vis! Det handlar inte om trender, utan om Ronaldos gamla familjetradition från Indien där man använde kokosblommans sötsura saft som jäst”
- Josephine Dias Schultzberg, Ronaldo´s

Ronaldo Dias startade familjeföretaget Ronaldo´s i december 2010 och öppnade då bageri och butik i Linköping. Ronaldo´s drivs idag av Ronaldo och Josephine Dias Schultzberg, samt deras två söner. Idag finns ytterligare två butiker till staden. Nu är de åtta fastanställda och fem som arbetar som extrapersonal. Under dessa sju år har företaget växt succesivt och har idag en omsättning på knappt åtta miljoner kronor.

Favoriten och storsäljaren är den egna kardemummabullen.

Växtzon och Ronaldo's

Många gånger kan det vara svårt att få ihop allt, att både stå i butiken och samtidigt utveckla företaget. Men vidareutveckling behövs för att företaget inte ska stagnera. Mycket händer runt om, trender och konkurrenter, som påverkar. Ronaldo´s har tagit hjälp från Jesper Lindström och Per Lindahl från Växtzonsprojektet i affärsutvecklingsfrågor. Jesper med sin kunskap inom livsmedel och sina specialistkontakter som varit till stor nytta. Per, med sin kunskap inom distribution och ekonomi. Han hjälper till med kalkyler för att se om projektet är rimligt.

”Jesper och Per har varit ett stöd och bollplank, och bidragit med rätt kunskap och kontakter för att hitta de rätta vägarna.”
- Josephine Dias Schultzberg, Ronaldo´s

Framåt kommer Ronaldo´s fortsätta att ta hjälp av Växtzon genom att fortsätta det projekt som påbörjats för att utveckla företaget.

”Som egenföretagare finns inte en chans om man inte får hjälp utifrån. Man kan inte ha all kunskap själv eller kunna allt, kontaktnätet behövs.
- Josephine Dias Schultzberg, Ronaldo´s

Växtzon är ett samverkansprojekt mellan fem län i Östra Mellansverige (ÖMS) -  Östergötland, Sörmland, Örebro, Västmanland och Uppsala. Projektets syfte är utveckla en gemensam struktur för att stödja tillväxtföretag. Projektet drivs av nio företagsinkubatorer och Science Parks i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Strängnäs, Uppsala, Västerås och Örebro.

 

Läs mer om Ronaldo's

Läs mer om Växtzon

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sverige

Kontakta oss
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Klicka här

 

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Mynewsdesk