Konferens & Möten

Kom möts hos oss!

På Vreta Kluster genereras nya idéer i seminarier och workshops. Här pågår en mängd teknik- och affärsutvecklingsprojekt och vi omger oss med ett stort, engagerat nätverk inom de gröna näringarna. Klustret är en idealisk samlingsplats för kreativa tankar. Och människor.

Vi delar gärna med oss av våra fantastiska lokaler, när det är dags för konferens eller event. Här finns en rymlig aula och flera ljusa och fräscha sammanträdesrum, de två största med plats för upp till 120 personer. Arrangerar du möten, konferenser eller event hos oss, har du naturligtvis tillgång till trådlöst nätverk och AV-utrustning. Vår egen mötesvärdinna hjälper dig också gärna med bokning av lokaler, beställning av fika eller lunch, eller annat som behövs för ett riktigt lyckat event.

Slätten

Slätten

För stora möten passar Slätten perfekt då det får plats upp till 120 personer. I lokalen finns tillgång till projektor med ljudanläggning och 2 st. "myggor", handmikrofon och hörselslinga. Dessutom finns vatten, whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Loftet

Loftet

I Loftet erbjuds skolsittning för 65 personer med utsikt över Östgötaslätten. Här finns det projektor med högtalare, whiteboard, blädderblock, block, pennor och vatten.
Perspektivet

Perspektivet

I Perspektivet ryms 20 personer med styrelsesittning. Här finns projektor med högtalare, whiteboard, blädderblock, block och pennor.
Boxen & Verkstan

Boxen & Verkstan

För mindre möten kan vi erbjuda olika mötesrum med plats för 8-10 personer. Här finns även whiteboard, block och pennor.

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

Med finansiering från:

eu logo

RO v neg 01

rgb linkoping dar ideer blir verklighet liggande vit text