• Vreta Kluster Konferens & Event

Lunchklubben - Bolagisera mera?

Vid årsskiftet sänks kravet på lägsta tillåtna aktiekapital i privata aktiebolag från 50 000 kr till 25 000 kr. Motivet är att göra aktiebolagsformen mer tillgänglig, framförallt inom tjänstesektorn. Men om man önskar skapa en aktiebolagslag som främjar småföretagare, då är det inte aktiekapitalet som behöver ändras.

Hanna Almlöf forskar i bolagsrätt med fokus på ägarledda och familjeägda verksamheter. Hon studerar bl.a. hur aktiebolagsrätten kan utvecklas för att bättre svara upp mot de ägarledda aktiebolagens behov och kommer att dela med sig av några av dessa forskningsresultat.

MÅNDAG 20 JANUARI
Tid: 11.30 –13.00 – Visualiseringscenter C, Norrköping
Kostnad: 130 kr per tillfälle inkl lunch (betalas på plats).

VÄLKOMMEN!

ANMÄL DIG HÄR!
Biljett som inte avbokats senast 17 januari faktureras med 250 kr.

________________________________________
Lunchklubben 2020
Under våren erbjuder vi totalt 6 Lunchklubbstillfällen i Norrköping och Linköping, passa på att boka in datum för kommande Lunchklubbar redan nu.

Linköping - 12/2, 8/4, 10/6
Norrköping - 16/3, 18/5

OM LUNCHKLUBBEN
En öppen mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter och en välsmakande lunch. Alla är välkomna! Läs mer på lunchklubben.nu, vid frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ARRANGÖRER
Lunchklubben i Norrköping arrangeras i samverkan mellan Linköpings universitet,
Norrköping Science Park, Visualiseringscenter C och Region Östergötland.

Detaljer

Datum 2020-01-20

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2