• Vreta Kluster Konferens & Event

Marknadslyftet

Marknadslyftet Logo

Vill du lära dig mer om marknadsföring och varumärken?

Är du aktiv inom lantbruk eller livsmedelsproduktion och är intresserad av att lyfta fram och berätta vad du gör?  Du kanske producerar, förädlar och säljer från gården eller så har du en fantastisk produktion som du vill att fler skall få ta del av. Men hur skall man nå ut till sin målgrupp och vad ska man berätta? Om fler kunde beskriva hur dagens jordbruk fungerar och vilka fantastiska produkter och tjänster som svenskt lantbruk åstadkommer skulle vi tillsammans kunna lyfta hela den gröna näringen.

Nu startar Marknadslyftet – ett projekt för dig som är verksam på landsbygden och i de gröna näringarna, för dig som har en tydlig affärsidé, för dig som vill stärka din kompetens i marknadsföring och varumärkesbyggnad. Marknadslyftet består av ett tjugotal fristående kurser och inspirationsseminarier och arrangeras på Vreta Kluster under 2020 till 2021.

Låter det intressant – då är du välkommen att delta på en kostnadsfri kickoff med inspirationsseminarium då vi berättar om nyttan av att förstå och arbeta med marknadsföring. Dessutom berättar vi om vilka kurser och aktiviteter som arrangeras under de närmsta månaderna.

Från Programmet

- Landshövding Carl-Fredrik Graf
- Anna Österlund, Placebrander
- Louise Ridderström
- Magdalena Hermelin, från Hermelins grönsaker
- Peter Borring, LRF
- Med fler

Tid: Onsdag den 29 januari 14.00- 16.00 (kaffe 13.30)
Plats: Slätten Vreta Kluster

Anmälan: Anmäl dig här senast 27 januari
Vid frågor hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Marknadslyftet finansieras av Leader Folkungaland och EU:s jordbruksfond

 

thumb Leader    thumb Leader  thumb Leader

 

Detaljer

Datum 2020-01-29

 banner gron verkstad   banner gron kunskap2