01
sep
2018

2018-09-01

Vretadagen arrangeras den 1:a september 2018 mitt i hjärtat av Östergötland på Vretagymnasiet som också är samarbetspart i direkt anslutning till Vreta Kluster utanför Linköping.

Här samlas jägaren, lantbrukaren, hundägaren och den skogsintresserade för en späckad dag i naturens tecken. Vretadagen är fyllt med något för alla!

03
sep
2018

2018-09-03

Välkommen till ”Personligt ledarskap” ett intensivt och praktiskt ledarskapsprogram!

Fantastiskt nöjda deltagare vid två tidigare kurstillfällen gör att vi erbjuder möjligheten en tredje gång!

Programmet omfattar 3 heldagar med några veckors mellanrum och genomförs i Kinda.

Kursledare Susanne Vanselius, har mer än 26 års erfarenhet som Franschisee, Instruktör och Coach för Dale Carnegie Training i Sverige men driver sedan 2015 sitt eget företag True Potential AB.

06
sep
2018

2018-09-06

Hur ser framtidens landsbygder ut? Vilka utmaningar och möjligheter står Östergötland inför? Hur arbetar vi gemensamt för kan vi bidra till att skapa attraktiva landsbygder i förändring?

I samband med årets Östgötadagar bjuder Region Östergötland in till seminarium och workshop med landsbygden i fokus. Region Östergötland påbörjar nu arbetet med en ny
regional utvecklingsstrategi för Östergötland med sikte på år 2040. I arbetet behöver vi ditt bidrag i processen att formulera målbilder om hur vi vill att samhället ska utvecklas.

29
sep
2018

2018-09-29

Handla mat av bästa kvalitet direkt från bönder i Östergötland

Östgötamat finns på Yttre Borggården i Linköping i år igen mellan kl 9.30-14.00 from 11 aug till den 29 sept. Hit kan du komma och botanisera bland närodlade grönsaker, kryddor, kött, ostar, honung och mycket annat gott. Östgötamat är en förening bildad av Bondens egen Marknad och Regional matkultur med syfte att genom ett starkt nätverk kunna leverera mat av hög kvalitet till såväl konsumenter som restauranger.  

Varmt välkomna!

23
okt
2018

2018-10-23
Välkommen på slutkonferens för forskningsprogrammet AquaAgri

Välkommen att ta del av de spännande resultaten från fyra års forskning om hållbar och effektiv livsmedelsproduktion!

Vi utlovar en halvdag med många intressanta forskningsresultat, diskussioner, mingel och nätverksmöjligheter med expertis från akademi, myndigheter och företag

07
nov
2018

2018-11-07

- där matproducenter och inköpare gör affärer

Här hittar du kunder och undersöker marknaden för dina produkter! Konsumenterna är intresserade av dig som odlar, föder upp och förädlar maten, så ta chansen att prata med handlare, krögare, grossister och andra inköpare när vi samlar alla till en ”business to business”-mässa.

Funderar du på hur du kan utveckla din försäljning på gården? Det här är nästa steg - att nätverka med potentiella kunder och att utbyta erfarenheter med andra producenter på en och samma plats.

Dessutom bjuder vi på två intressanta föredrag om mat och klimat samt svenskmärkning av livsmedel.

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sverige

Kontakta oss
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Klicka här

 

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Mynewsdesk