Food Tech 2019

Utskicksbild 2019

Food Tech 2019 är eventet där du får smaka, känna, lyssna och ta del av framtiden - den självklara mötesplatsen för dig i branschen.

Efter den mycket framgångsrika konferensen 2018 tar vi nu sats inför 2019 där vi ser fram emot att utveckla branschens främsta mötesplats.

Food Tech 2019 är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital där de mest innovativa Food Tech bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar.

I mars samlas vi i Örebro för att diskutera framtiden, utbyta idéer, lyssna på framstående talare och framförallt avnjuta en rafflade pitchtävling mellan de sju hetaste startup bolagen inom Food Tech. Vinnaren vinner en plats i Di Startup Tour och en resa till Hongkong.

Juryn och publiken kommer under eventet tillsammans utse vinnaren av Food Tech Pitch. Dagen avslutas med mingel och förfriskningar. 

Läs mer här...

Följ oss på twitter på #foodtech2019

Vill du medverka som deltagare?

Säkra din plats till eventet redan idag på knappen "Säkra din plats".

Vill du medverka i pitchtävlningen?

Är det du som kommer revolutionera  food tech industrin?
Anmäl då ditt företag till pitchtävlingen här

Detaljer

Startar 2019-03-18 8:00

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.