Venture Arena - LEAD & LiU

Den 26 april är det dags för Venture Arena Live med tema "Internationalisering". Bolagen på scenen intervjuas för att hitta resurser som kan bidra till deras fortsatta framgång och vi är glada att ha med oss både nystartade idéer och bolag som kommit längre i sin resa.

Kom och delta på Sveriges största matchningsevent och bidra med din kompetens för att fler Östgötska bolag ska nå nästa nivå.

En utförligare beskrivning av bolagen och dagens schema hittar du på venturearena.se där du också anmäler dig till eventet.

Välkommen!

På Venture Arena Live fokuserar vi på:
• Bolag/projekt som söker matchning med konkreta kompetenser, styrelse eller kapital för att komma vidare i sin utveckling.
• Bolagen söker nyckelroller för acceleration eller fortsatt utveckling. Det kan vara VD, utvecklare, inom marknad, etc.

Ta chansen att delta på Venture Arena för att matcha in rätt kompetens till ditt startup eller att matchas in i ditt framtida bolag om du är redo att ta nästa kliv.

Nu är anmälan öppen till eventet och vi vill se dig där!

Anmäl dig här>>

Detaljer

Startar 2018-04-26

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.