Frukostseminarium: Lokalproducerad mat, vad kan man hitta inom en 5-mils radie

Lokalproducerad mat, vad kan man hitta inom en 5-milsradie – och vad måste man avstå ifrån?
Kerstin Naidu Sjöswärd ville handla lokalproducerat så mycket som möjligt. Under ett år åt Kerstin endast lokalproducerade livsmedel som resulterade i en bok.

God mat, vardagsnära funderingar, små reseskildringar och vackra bilder är resultatet av Kerstin Naidu Sjöswärds rapport. Vi får vara med om midsommar, jul, påsk – och alla vardagar däremellan. Författaren har slagit ner sina bopålar i Östergötlands fagra Kindabygd.

Varmt välkommen på ett frukostseminarium där Kerstin berättar om sin bok "Rapport från en lokalist".

Tid: 30 Maj kl 08.00-09.00, frukost serveras från kl. 07.30
Plats: Vreta Kluster, Klustervägen 11, 590 76 Vreta Kloster
Anmälan: Anmäl dig här senast 25 maj.

Frukost och seminarium är kostnadsfritt.

För frågor kontakta:
Karin Wissman, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 013-29 41 89.

Detaljer

Startar 2018-05-30

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.