Lunchseminarium: Ta kontroll över hur kunder uppfattar ert varumärke

Den grafiska identiteten stärker er verksamhets trovärdighet

Vreta Kluster och Linköpings universitet bjuder in dig till ett lunchseminarium om betydelsen av en grafisk identitet. Tommie Nyström, universitetsadjunkt i grafisk med ett förflutet i näringslivet och ansvarig för starten av utbildningen Grafisk design och kommunikation (GDK) vid LiU, pratar om hur en tydlig grafisk profil stärker företagets varumärke. Ta del av exempel som stärker verksamheters ansikte utåt.

Tommie berättar även om GDK-studenternas kunskap, hur ni kan ta hjälp av dem samt olika typer av studentuppdrag som genomförs, till exempel grafisk profil, trycksaker och webb eller förslag på visuell kommunikation vid lansering på en marknad i ett nytt land.

Välkommen hälsar
Helene Oscarsson, Vreta Kluster, och Göran Tevell, LiU Relation

Tid: 24 april kl 11.30-13.00
Plats: Vreta Kluster, Lokal: Loftet, Klustervägen 11, Vreta Kloster
Anmälan:  Anmälan senast 17 april på goo.gl/tAqJNs. Lättare drop-in lunch serveras 11.30-12.30, följt av föredraget.Seminariet är kostnadsfritt.
Kontakt: Karin Wissman, 072-454 93 82, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller Göran
Tevell, 0703-545066, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., för mer info.

pdfLäs inbjudan som pdf

Detaljer

Startar 2018-04-24

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.