Vill du spana på framtidens digitala affärsidéer inom lantbruk?

I den internationella masterskursen ”Innovative Entrepreneurship” som ges för för civilingenjörsprogrammen vid Linköpings universitet har vi i år ha kurstemat ”the digital animal”.

Studenterna, som vid kursens start  fick en inspirationsföreläsning med bland andra nötbonden Sofia Person från Vita Fall och sensorinformatikprofessorn Fredrik Gustafsson, uppmanades att utveckla a ärsidéer för lantbruket som bygger på internet of things, sensorer, digitala plattformar, drönare, robotik, AI och allt vad den nya tekniken kan erbjuda.

Den 22 maj på Vreta Kluster får vi ta del av vad de kommit fram till vid en minimässa där ett 20-tal grupper kommer att visa vad de utvecklat under kursens gång. Så är du nyfiken på vilka lösningar och affärsidéer ingenjörsstudenter från både Sverige och
länder som Kina, Indien, Pakistan och Iran tänker sig så kom och och titta, ställ frågor och ge dem feedback. Förhoppningsvis har vi några skarpa idéer som kan tas vidare i innovationssystemet.

Anmälan senast 15 maj!
Har du frågor så maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dag: 22 maj
Tid 13.15-17.00
Plats: Vreta Kluster

Detaljer

Startar 2019-05-22 13:15
Slutar 2019-05-22 17:00

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.