Varför finns vi?

De flesta av oss tänker sällan på det till vardags –var maten vi äter eller energin vi använder, kommer ifrån. Vi tänker sällan på hur det går till att odla och producera allt det där som är helt livsnödvändigt. Eller att det är gedigen kunskap, kreativitet och högteknologiska lösningar som gör att vi, här i vårt land, varje dag kan äta oss mätta och ha varmt i våra hem. Och att det krävs en ständig utveckling, ny kunskap och forskning för att vi ska producera ännu bättre och mer hållbara produkter i framtiden.

Det här är frågor som vi på Vreta Kluster brinner för, varje dag. Här hos oss, mitt på den bördiga östgötaslätten samlas företag, forskare, teknikutvecklare och innovatörer. Alla med samma mål –att hitta nya, ännu smartare lösningar för att vi i framtiden ska ha god, nyttig och hållbar mat, bättre djurhållning, smartare energiförsörjning och en växande skog. Här frodas kunskap, innovation och kreativitet som får världens viktigaste branscher att växa.

Välkommen hit!

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

Med finansiering från:

eu logo

RO v neg 01

rgb linkoping dar ideer blir verklighet liggande vit text