Food Tech 2018 - Di

Food Tech 2018 är eventet där du får smaka, känna, lyssna och ta del av framtiden - den självklara mötesplatsen för dig i branschen

Innovation är avgörande för att driva världen framåt och idag ser vi hur digitaliserade och tekniska lösningar tar allt större plats även inom Food Tech industrin.

Food Tech 2018 är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital där de mest innovativa Food Tech bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar.

I mars samlas vi i Örebro för att diskutera framtiden, utbyta idéer, lyssna på framstående talare och framförallt avnjuta en rafflade pitchtävling mellan de sju hetaste startup bolagen inom Food Tech.

Juryn och publiken kommer under kvällen att tillsammans utse vinnaren av Food Tech Pitch. Kvällen avslutas med mingel och förfriskningar.

Följ oss på twitter på #foodtech2018

Läs mer här>>

Program 

09.00 – 09.30   Registrering, fika & mingel

09.30 – 09.40   Välkomna

09.40 – 10.00   Är det hållbart att servera hållbar mat i hotellbranschen? – Cathrine Dehli,  Director of Sustainability, Nordic Choice Hotel

10.00 – 10.20   Christina Cheng, trendanalytiker, Sprillo - Future of Food Tech

Växters outforskade och smakfulla möjligheter för att skapa hållbarhet för både jorden och hälsan, hyperskräddad mat som optimerar din morgons biorytm och autoköp för hälften av ditt hems matvaror.

10.20 – 10.50   Paneldiskussion:

Matindustrin står för 10 % av världens BNP, vilka är vinnarna respektive förlorarna i Food Tech race? Vad krävs för att Sverige ska bli en avgörande spelar inom framtidens Food Tech? Det och många andra frågor kommer vår panel att bringa klarhet i.

  • Carolina Sachs, generalsekreterare, Axfoundation, 
  • Joakim Thulin, omvärldsanalytiker, Berghs School of Communication
  • Johan Schnürer, rektor, Örebro universitet
  • Johan Jörgensen, entreprenör, Sweden Food Tech

10.50 – 11.10   Mingel

11.10 – 12.10    ”Upptugg”

  • Kalle Andersson Från idé till företag – en resa som inte nått sitt slutmål.
  • Annika Grälls Upptugg – gott, hållbart och innovativt – är det möjligt?

12.10 – 13.30   Lunch & mingel

13.30 – 14.45   7 Pitchar

Jury

  • Björn Hellman, VD, livsmedelsföretagen
  • Fredrik Nilzén  Hållbarhetschef, Swedbank
  • Anna Ryott, ställföreträdande VD, Norrsken Foundation

14.45 – 15.15   Fika

15.15 – 15.45  Hållbar mat till alla…– Gunhild Stordalen, EAT forum

15.45 – 15.55   Final – 2 pitchar

15.55                   Omröstning

16.00                   Vinnarna koras

16.00                   Avslut & mingel

------

Är det du som kommer revolutionera  food tech industrin? Anmäl då ditt företag till pitchtävlingen här

Detaljer

Startar 2018-03-14

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

Med finansiering från:

eu logo

RO v neg 01

rgb linkoping dar ideer blir verklighet liggande vit text