Knäck hållbarhetskoden - Östsvenska Handelskammaren

BYGG IN ETT HÅLLBART TÄNK I FÖRETAGETS DNA

Omvärlden förändras snabbt och trender kommer och går. Att ha en ”hållbar” affär är ingen trend - det är en hygienfaktor. De företag som inte bemästrar det hamnar på efterkälken. Det handlar inte om att sopsortera eller köra miljöbil, det handlar om att kunna visa kunder, medarbetare, investerare och samhälle att ett hållbart tänk finns inbyggt i företagets DNA därför att det blir en mer lönsam affär. 

Välkommen till fyra förmiddagar där du får kunskap och konkreta exempel på vad du kan göra, hur du gör det och hur du följer upp och redovisar ditt hållbarhetsarbete.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med miljö, hållbarhet eller har en ledande position i ditt företag. Anmäl gärna flera från företagsledningen för att få en gemensam referensram och bästa förutsättningar att lyckas i arbetet framåt.  

Läs mer här>>

 

Detaljer

Startar 2018-03-16

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

Med finansiering från:

eu logo

RO v neg 01

rgb linkoping dar ideer blir verklighet liggande vit text