Save the dates! - Folkungaland

Konferens: Service på landsbygden i fokus 2018-03-08
Bussresa: På väg med Folkungabussen 2018-04-26

Vad kan vi gemensamt göra, stat, kommun och medborgare, för att förhindra att ännu fler lanthandlare försvinner? Hur kan vi vända trenden så att vi kan behålla den kommersiella servicen på den nivå vi har idag? Eller ännu hellre, hur kan vi utveckla verksamheterna så att ännu fler boende på landsbygden får en förbättrad service? Detta tar vi upp på konferensen.

Är du nyfiken på vilka projekt som görs inom Folkungaland som täcker Finspång, Linköping, Mjölby, Motala, Vadstena och Åtvidabergs kommuner samt i Norrköping Borgs församling i Norrköpings kommun? Var med på Folkungabussen och få ökad kunskap om Leader, dess möjligheter, resultat och mervärden.

Program och anmälningsrutiner kommer att presenteras i början av nästa år. Allt deltagande är kostnadsfritt. Boka gärna upp dessa dagar redan nu. Varmt välkomna!

Läs mer här.

Kontakt:
Jeanette Uner, 070 460 3506,
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arrangör:
Folkungaland, LEADER

Detaljer

Startar 2018-03-08

Vreta Kluster är en framgångsrik mötesplats och tvärvetenskaplig utvecklingsarena för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna, som bidrar till branschernas utveckling och tillväxt.

Vreta Kluster
Klustervägen 11,13 [vägbeskrivning]
590 76 VRETA KLOSTER
Sweden

Kontakta oss ››
Mina sidor
In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka här

Följ Vreta Kluster på
Facebook
Twitter
Youtube
Mynewsdesk

Med finansiering från:

eu logo

RO v neg 01

rgb linkoping dar ideer blir verklighet liggande vit text