Webinarium – Bli en säkrare chef och ledare
|
2021-09-22 |
Dialogmöte om proteinskiftets möjligheter regionalt
|
2021-09-21 |
Årets Kock Talks
|
2021-09-14 |
Växtzon2/Swedish Scaleups – Lärande och spridningskonferens
|
2021-09-10 |
Seminarium: Finansiering och riskvilligt kapital i svenskt jordbruk
|
2021-09-09 |
Hur kan vi påverka våra kunder att välja ny teknik och hållbara produkter?
|
2021-09-08 |
Seminarium: Säker digitalisering för lantbruket
|
2021-09-03 |
Webbinarie: Är framtiden för skogen redan här?
|
2021-05-24 |
Digitalt event: Biogödseldagen
|
2021-05-21 |
Digitalt EDAY 2021
|
2021-05-11 |
Elfordon i lantbruket
|
2021-05-10 |
Innovativa investeringar för gröna näringar
|
2021-04-13 |
Webbinarium om fågelinfluensa
|
2021-04-07 |
Fortbildningskurs – Hur ser marknaden ut för frilandsodlade grönsaker
|
2021-03-31 |
Digital förpackningskurs
|
2021-03-23 |
Webbinarium: Hållbara investeringar i de gröna näringarna
|
2021-03-17 |
Webbinarium: Jordbruksmarken som en del i krisberedskapen
|
2021-02-12 |
Cook along lunch
|
2021-02-05 |
Matsystem & Resiliens - vad har vi lärt av pandemin?
|
2021-02-03 |
Styrelsearbete i praktiken - introduktion
|
2021-02-03 |
Webbinarie: Kolinlagring
|
2021-01-29 |
Webinarium: Samzoner för att gynna biologisk mångfald
|
2021-01-28 |
Agrodagen 2021: Hållbar och stark tillväxt
|
2021-01-27 |
Webbinarium: Att arbeta med Lean i grönsaksodling
|
2021-01-21 |
Webbkurs: Insekter och svampsjukdomar i grönsaker
|
2021-01-21 |
Webbinarium: Livsmedelsupphandling med kreativa lösningar
|
2021-01-21 |
Ogräsbekämpning i grönsaksproduktion
|
2020-12-18 |
Optimera din lagring av rotfrukter och kål
|
2020-12-14 |
Digital träff: Metod som tränar upp ditt djuröga
|
2020-12-08 |
Mark- och gödslingsfrågor inom grönsaksproduktion
|
2020-12-03 |