Webbinarium: Att arbeta med Lean i grönsaksodling
|
2021-01-21 |
Webbkurs: Insekter och svampsjukdomar i grönsaker
|
2021-01-21 |
Webbinarium: Livsmedelsupphandling med kreativa lösningar
|
2021-01-21 |
Ogräsbekämpning i grönsaksproduktion
|
2020-12-18 |
Optimera din lagring av rotfrukter och kål
|
2020-12-14 |
Digital träff: Metod som tränar upp ditt djuröga
|
2020-12-08 |
Mark- och gödslingsfrågor inom grönsaksproduktion
|
2020-12-03 |
Digital träff: Är vätgas framtidens energibärare?
|
2020-12-02 |
Vad menas med en politik för hållbart skogsbruk och hur nås de jämställda målen om produktion och miljö?
|
2020-12-02 |
Digital träff: Metod som tränar upp ditt djuröga
|
2020-12-01 |
Den hållbara kunden: Inköparens makt och möjligheter
|
2020-11-25 |
Frukostseminarium om digitalisering - växthus som exempel
|
2020-11-20 |
Hållbart skogsbruk - hur kan grön infrastruktur bidra?
|
2020-11-19 |
Internationaliseringsdagen 2020
|
2020-11-19 |
Webbinarier: Få ett lyckat ägarskifte
|
2020-11-17 |
Vilka effekter har Coronapandemin haft på svensk livsmedelsförsörjning och vilka insikter har vi fått?
|
2020-11-12 |
Workshop: "Digital teknik för lönsam och flexibel betesdrift"
|
2020-11-11 |
Ultuna digitalt
|
2020-11-11 |
Negativa utsläpp – är det vägen till en klimatpositiv framtid?
|
2020-11-10 |
Innovation Day
|
2020-11-06 |
Hur når vi miljömålen samtidigt som äganderätten och brukanderätten värnas och stärks?
|
2020-11-05 |
Smart Farming 2020
|
2020-11-05 |
Omställning för hållbar livsstil - värderingar, strategier och insatser
|
2020-11-04 |
Webbinarium: Äganderätten och de gröna näringarna
|
2020-11-04 |
East Sweden Innovation week
|
2020-11-02 |
Hur kan biologisk mångfald bidra till min affär?
|
2020-11-02 |
Vad händer med klimatarbetet efter 2020?
|
2020-10-29 |
Mattrender, specialkost och Coronas inverkan – utmaningar och möjligheter för restauratörer och matföretagare
|
2020-10-17 |
Hållbara dieter från hållbara produktionssystem - fokus mjölk
|
2020-10-13 |
Lär dig annonsera på Facebook och Instagram!
|
2020-10-13 |