Föreläsning med Richard Tellström: Den kommersiella matkulturens drivkrafter
Välkommen på en inspirerande föreläsning med tilltugg med docent och matkulturhistoriker Richard Tellström. Föredraget har två tydliga fokus: varför kunder och konsumenter vill ha nya produkter, och hur denna vilja kan översättas till olika utvecklingslinjer. Tidsperspektivet i föredraget spänner från det sena 1900-talet och in i 2020-talet, och även några spaningar en bit in i framtiden.
Tid: Kl. 17.00-19.00
Vi riktar oss till dig som är företagare, matproducent och/eller utvecklare i livsmedelsbranschen. Vi hoppas på detta sätt bidra till inspiration att utveckla nya produkter av östgötska råvaror, som i en framtid kan komma att volymproduceras, och genom detta ge storköken, både offentliga och privata, mer lokala produkter att välja på.
Varmt välkommen!
Detaljer
Datum | 2023-11-23 |
Slutar | 2023-11-23 |
Plats | Vreta Kluster |