fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Lär dig annonsera på Facebook och Instagram!

Vill du bli mer synlig med ditt erbjudande i sociala medier? Eller vet du att dina kunder söker efter dina produkter på nätet? Då kan annonsering på Facebook vara verktyget som ökar din merförsäljning.

Under en halvdagsworkshop följer vi steg för steg i processen för att sätta upp en lyckad annonskampanj på Facebook och/eller Instagram. Vi gör också en fördjupning kring Facebookpixeln och retargeting, för att effektivisera och automatisera vår marknadsföring. Dessutom sätter vi grunderna för uppföljning av våra kampanjer för att kunna utvärdera resultatet.

För att delta i workshopen behöver du ha en Facebooksida och ett Instagramkonto som är ihopkopplade, och till dessa ett aktivt annonskonto/business Manager. Efter avslutad workshop har du en aktiv kampanj på Facebook och Instagram och kunskaper för att kunna ta nästa steg i din annonsering.

Förkunskaper
Det är en fördel om du deltagit i den strategiska workshopen den 15/9. Du behöver ha en facebooksida, ett Instagramkonto och ett aktivt annonskonto/business manager. Upplägget bygger på att du är inloggad vid kursstart. Blir du tveksam, hör av dig så kan vi stötta för att skapa upp detta.

TID: Tisdag 13 oktober kl 09.00-12.00
PLATS: Digitalt alt. på Vreta Kluster, mer info kommer
ANMÄLAN: Anmäl dig här, senast torsdag 11 /10. Obs: Antalet platser är begränsat till 15 personer, så först till kvarn gäller!
KOSTNAD: 250 kr/person
FRÅGOR: Kontakta Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0708-993363

Föreläsare
Föreläsare är Chrille Pettersson som har lång erfarenhet av att arbeta med digitala frågeställningar för små företag. Chrille Pettersson är digital strateg och affärsutvecklare med bakgrund i reklambranschen. Han är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, med fokus på digital marknadsföring och sociala medier.

Chrille

Föreläsare: Chrille Pettersson, Sprint Works , https://sprintworks.se/

 Leader      EU Landsbygdsutveckling   Marknadslyftet 2000px

Detaljer

Datum 2020-10-13
Slutar 2020-10-13