fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Skapa en digital strategi för vassare marknadsföring

Den som inte finns digitalt finns inte alls! Man kan tycka vad man vill om detta men faktum är att majoriteten av kunderna idag använder digitala verktyg för att hitta och uppleva nya saker. Men hur skall man agera för att bli synlig på bästa sätt?

Det finns idag så många varianter och vägar att gå och risken är stor att man gör som alla andra, trots att det kanske inte är den bästa vägen. Ska man finnas på Facebook, Instagram, Google eller några andra plattformar  - och vad skall man göra där?

I projektet Marknadslyftet arrangerar vi nu en online-workshop där du får hjälp att förstå och gallra olika digitala vägar och möjligheter. Tanken är att man som liten aktör kan välja rätt kanal som passar den egna verksamheten och produkterna utifrån det kundsegment där man vill synas för att få bäst effekt.

Under workshopen går vi igenom:

  • Vilka är mina kunder, var finns de på nätet och vad lockar dem till just mig?
  • Hur fungerar olika kanaler, var måste jag finnas och vad ska jag säga?

Workshopen sätter grunderna för din digitala marknadsföring - från strategiskt tänk och planering till taktiskt utförande. Under halvdagen etableras ett tankesätt och en arbetsmetod, som är enkel att ta vidare, omsätta i action och jobba med efter avslutad workshop - och som gör att du sparar värdefull tid i ditt digitala arbete.  

TID: Tisdag 15 september kl 09.00-12.00
PLATS: Webinarium genom Zoom (länk skickas 15/9)
ANMÄLAN: Anmäl dig här, senast 11/9. Obs: Antalet platser är begränsat till 30 pers, så först till kvarn gäller!
KOSTNAD: 250 kr/person
FRÅGOR: kontakta Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0708-993363

Föreläsare
Föreläsare är Chrille Pettersson som har lång erfarenhet av att arbeta med digitala frågeställningar för små företag. Chrille Pettersson är digital strateg och affärsutvecklare med bakgrund i reklambranschen. Han är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare, med fokus på digital marknadsföring och sociala medier.

Chrille

Föreläsare: Chrille Pettersson, Sprint Works , https://sprintworks.se/

 Leader      EU Landsbygdsutveckling   Marknadslyftet 2000px

Detaljer

Datum 2020-09-15
Slutar 2020-09-15