fbpx

  • Vreta Kluster Konferens & Event

Sök finansiering från Vinnova - Innovativa Impact Startups

Nu finns möjlighet att söka finansiering från Vinnova för utvecklingsprojekt inom Innovativa Impact Startups.

I det här erbjudandet vill Vinnova stödja bolag som inte bara jobbar med hållbarhet på ett ansvarsfullt sätt utan där hela affärsidén är att bidra till att lösa en global samhällsutmaning. Är ni ett nystartat innovativt aktiebolag vars affärserbjudande syftar till att skapa mätbara positiva effekter på någon av de globala samhällsutmaningarna? Är er affärsmodell även skalbar, kan erbjudandet Innovativa Impact Startups vara något för er.

Vreta Kluster arrangerar ett webbinarium där vi går igenom utlysningen, hur man skriver en bra ansökan och hur man konkret går till väga för att ansöka.

Är du ett företag inom hållbar livsmedelsproduktion kommer du också att kunna få individuell support i ansökningsprocessen. 

Varje företag kan söka upp till 300 000 kr. För bidraget kan man till exempel ta fram prototyper, utveckla affärsmodellen och hållbarhetsstrategier, verifiera kundnytta och betalningsvilja, bygga kundrelationer, utveckla partnerskap samt skapa strategier för att skydda företagets nya lösning. Deadline för ansökan är 23 augusti.

Seminariet genomförs digitalt 

Tisdagen den 9 augusti

Kl. 10.00–11.30

Anmäl dig här

Här kan du läsa mer om utlysningen och de grundkriterier som gäller för er som företag.

Detaljer

Datum 2022-08-09
Slutar 2022-08-09