fbpx

  • Press

Är du vår nya kommunikatör?

Är det viktigt för dig var maten vi äter och energin vi använder kommer ifrån? Är du i början av din karriär och vill ha ett arbete där du gör skillnad? Då är det hos oss du ska vara!

Här på Vreta Kluster, mitt på den bördiga östgötaslätten, samlas företag, forskare, teknikutvecklare och innovatörer. Alla med samma mål, att hitta nya, ännu smartare lösningar för att vi i framtiden ska ha god, nyttig och hållbar mat, bättre djurhållning, smartare energiförsörjning och en växande skog. Här frodas kunskap, innovation och kreativitet som får världens viktigaste branscher att växa.

Vi behöver stärka upp vår laguppställning med en riktigt vass kommunikatör. Vi är en liten grupp på 8 personer inom Vreta Kluster, men inräknat alla som arbetar i företagsparken har vi 130 kollegor. I rollen som kommunikatör erbjuds du varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med planering, produktion och genomförande av kommunikationsinsatser, samt med efterföljande uppföljnings- och analysarbete.

Läs mer och ansök här

Är du vår nya kollega? Är det viktigt för dig var maten vi äter och energin vi använder kommer ifrån? Då är det hos oss du ska vara!